Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap
A Pilis Kapuja kerékpárútért PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Május 1-én igazi majális hangulatban a Föld Napja ünnepének meghosszabításaként gyerekek és felnőttek bicikliztek a Pomázi Klíma Kör rendezvényén. Mi Csobánkaiak tudjuk a legjobban, hogy milyen áldatlan állapot van a kerékpárosok számára ezen a környéken. A hatóságok részéről eddig a rendezvényeink biztosításához nyújtott segítségért tudunk köszönetet mondani. Különösen Kovács Róbert Rendőr Alezredes Úrnak.

Azonban hivatalos lépések az elmúlt 2 év alatt nem történtek azért, hogy mind a környéken élők vagy az idelátogatók kerékpárral élvezhessék a Pilist. Az országúton közlekedni szó szerint életveszélyes ebben a körzetben. A szombati rendezvény célja volt a hatóságok, önkormányzatok figyelmét felkelteni. Lássák esetleg próbálják ki, hogyan lehet a Budapestről kifelé induló kerékpárutakról megközelíteni Pomázt, Csobánkát vagy Pilisszentkeresztet sőt Dobogókőt. Hogyan tudnak kerékpárral munkába járni a környéken élők.

Alábbi képeinken a rendezvény hangulatából kaphatnak ízelítőt. Köszönjük a Pomázi Klíma Körnek és a Pomázi Lokálpatriótáknak a szervezést.