Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv

Köszönjük, hogy Személyi Jövedelem Adójának 1%-ával támogatja munkánkat! Adószámunk: 18722592-1-13

Honlap Bemutatkozás Legfrissebb Zöld sáv befejezés :)
Zöld sáv befejezés :) PDF Nyomtatás E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta: oszoly   
2010. november 06. szombat, 22:07

Ragyogó időnk volt. Nyilván mindenki örült ennek Csobánkán, de mi különösen.

 

A Csobánkai Önkormányzat Környezetvédelmi alapjának támogatásával korábban már beszereztünk minden eszközt, melyre turistaút karbantartás és jelzésfestés közben szükségünk van. Kisfejsze, lombfűrész, ágvágó, metszőolló, festékek ecsetek, szemétgyűjtők a rendelkezésünkre állnak, hogy „dolgozhassunk” az erdőben. Csobánka kertjét rendezgetjük, szépítjük, hogy benne kirándulva mi is, mások is jól érezhessük magunkat s ami a fő, közben el ne tévedhessünk!

Már nem számolom hányadik alkalommal indultunk, hogy a Hosszú-hegyi zöld sáv jelzést felújítsuk. Ráfért, mert valószínű tíz éve nem tette senki. November 6-án majdnem 20 fokos hőmérsékletben festhettünk. Az évszakhoz képest meleg volt és az alacsonyan járó nap olyan különleges fényben világította meg a vidéket, hogy csak azt sajnáltam, nincs időm fotózni. Remélem akadt valaki, akit szintén elbűvölt az idő és be is adja majd pályázatát a Csobánka két arca természetfotó pályázatra.

Láttunk ragadozó madarat a föld felett pár méterrel, óriási vadnyulat. Találkoztunk sok, minket csodáló turistával. Volt, aki egyenesen megköszönte, hogy elnavigáljuk az erdőjáró embereket.
Őszintén reméljük, hogy a csobánkaiak is értékelik munkánkat és lehetőségük szerint támogatnak minket.