Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap Életet a Dera mentén Válaszok a Nyílt levélre
Válaszok a Nyílt levélre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Szeretnénk közzétenni a Nyílt levéllel kapcsolatos informális választ:

 

  1. Az Önkormányzaton nem tudnak patak-revitalizációs programról.
  2. A Víztársulat szóbeli szakvéleménye és útmutatása alapján jártak el 2011. január 22-én. Dokumentáció nincs erről.
  3. Vitatják a patakmeder, ártér, árvízmeder határait.
  4. Nincs fedezet patakmeder kikövezésre.
  5. Nem gyorsul fel a  víz az érintett szakaszon pusztán a fák hiánya miatt. A fák kivágásával nem kerül senki nagyobb veszélybe, mint előtte.
  6. A települések a saját patakszakaszukon saját belátásuk szerint oldják meg az árvízvédelmet. Csobánka sem avatkozik bele a Pomázi szakasz rendezésébe, Pomáz sem avatkozik a Csobánkai szakasz rendezésébe.
  7. Amíg él az a kormányrendelet, amely alapján értelmezésük szerint cselekedniük kellett, addig azt érvényesnek tekintik. Azokat a rendelkezéseket tartják be, amik idevonatkoznak.

Ezt a választ szóban kaptuk tájékoztatásul. Írásban nem erősítették meg. Ha bárkinek kifogása van az itt leírtakkal kapcsolatban, kérjük értesítse a honlap kezelőjét ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ). Ezenkívül szívesen vesszük a különböző vélemények kulturált megfogalmazását honlapunk vendégkönyvében.

Szeretnénk leszögezni, hogy HAMIS minden olyan próbálkozás, mely a patakparti fák védelmében tett erőfeszítéseinket a parton lakók életminőségével való nem törődéssel magyarázza. Ne adjanak hitelt a feszültségkeltőknek. Célunk olyan környezetvédelem és környezettudatos magatartás megvalósítása, mely az itt élőket és a jövő nemzedéket szolgálja.