Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap Programok További túrabeszámolók Kövessék Krisztina példáját :)
Kövessék Krisztina példáját :) PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Kis teljesítmény is teljesítmény. Kövessék Krisztina példáját :)

A szombati kirándulás nagyon jól esett, mind testileg, mind lelkileg. Kezdve azzal, hogy nem volt egyszerű odaérni időre, lekéste a hévet a busz, ellenőrök voltak, az emberek idegesek voltak körülöttem, ami rám is ragadt. Viszont ahogy odaértem a regisztrációhoz, mindez elszállt. :) Minden kiránduló lelkes és vidám volt.
Főleg nyugdíjasokból állt az önkéntesek tábora. Úgy 5 asztalnál fogadták az érkezőket. Megkaptuk az itinert és egy csokit is mellé. Az első ellenőrző állomás 800 méterre a z Árpád kilátónál helyezkedett el. Picit nehéz volt őket megtalálni, mivel más csoportok (franciák) is szerveztek túrát arra a napra. Persze nekem ez nagyon jól jött, és próbáltam is megválaszolni az ő kérdéseiket a kijelölt helyeken. :)
A második pont a Hármashatár-hegy tetején állomásozott. Gyönyörű kilátás tárult elénk. :) Picit párás volt az idő a fényképeken ez jól látszik. Sajnos itt egy picit eleredt az eső, de nem volt vészes, gyorsan fák közé ért az út, ahol nem is éreztük a cseppeket. A leírás tökéletes volt, a túrajelzések jól láthatóak, szóval könnyű dolgunk volt. A túra utolsó harmada volt egy picit nehezebb, meredekebb, de megfelelő túrabakanccsal ez is leküzdhető volt.
A cél a Csúcshegyi Vendégházban volt berendezve. Üdítő és szendvics fogadta az ide beérkezőket és természetesen mellékhelyiség. :) A 3 órás utat sikerült 2 és fél óra alatt teljesítenünk. :) Az időben célba érők között kisorsoltak pár nyereményt (könyvet, pólót, kulacsot), a társaság nagy örömére. A legközelebb eső buszmegálló pontos elérhetőségének és menetidejének kifüggesztése sem maradt el.
Köszönet az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft.-nak és a további rendezőnek a színvonalas túráért. :)
Jövőre újra nekiindulunk :)
Bajza Krisztina