Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap
Pest Megye Környezetvédelméért Díj 2012 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Mire büszke Csobánka?

Azt nem tudjuk. Megkíséreltük csokorba szedni, hogy listát írhassunk róla, de nem sikerült. Csobánkán olyan megosztott a lakosság, hogy amire az egyik lakos büszke, az a másikat zavarja. A Csobánkai Önkormányzat hangsúlyozhatna helyszíneket, tevékenységeket, eseményeket, de nem teszi. A Csobánkai Tanösvényekről semmit sem olvashat az érdeklődő. A civil szervezetek honlapjai az elmúlt hónapban váltak elérhetővé majd két évi kérlelés után. Rossz a hangulat a Polgármesteri Hivatal körül, mert követhetetlen, mely dolgokat miért igen vagy miért nem támogatnak...

Pl. A Polgármesteri Hivatal nem tartott senkit érdemesnek arra, hogy megyei díjra felterjessze.

 

A CSÉKE elnöksége nem várt, megtette azt, amit Csobánka Polgármesterének kellett volna. Felterjesztette a Csobánkai Tanösvények projekt felelősét négy éves munkájáért a Pest Megye Környezetvédelméért díjra. A Pest Megyei Közgyűlés pedig a pályázat alapján úgy öntött, hogy ez a munka díjat érdemel és Pest Megye jóhírét öregbíti. Ezúton köszönjük a Közgyűlésnek döntésüket.

Miért hír ez egyesületünk honlapján? Mert a projekt felelősét a Csobánkai Tanösvények projekt kezdetén választotta a tagság az Oszoly Környezetvédő Egyesület elnökévé és ez így van negyedik éve.

Lesz-e erről hír Csobánkán? Meglátjuk. Ha rajtunk múlik, akkor igen. Addig is álljon itt példaként az Érdi televízió műsora, mely az Érdi Környezetvédő Egyesület elnökével készített riportot.