Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap Pilisi Zöldút Forralt borút - kirándulás Pilisszántóról Piliscsévre
Forralt borút - kirándulás Pilisszántóról Piliscsévre PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

Kedves meghívást kaptunk Piliscsévről a "Pilisi Zöldút" keretében egy forralt boros túrára 2013 január 26-án szombaton. Az idő kedvezett nekünk, így örültünk hogy kicsit kimozdulhattunk. Csobánkáról autóval érkeztünk Pilisszántóra, innen gyalog indult a 37 fős társaság a csúszós jeges - havas úton. Többen nordic walking botjukat használták az előrejutáshoz, ami kiderült, hogy jó támaszték a sérülés utáni lábadozó számára is.

A hangulatot fokozandó, és az egyre nagyobb hó miatt is többször megálltunk koccintani egymás egészségére. A piliscsévi nyeregnél lovasszánnal is találkoztunk, a közel 100 éves szán jó állapotban vitte utasait. A nagy hóban számos állatnyomot láthattunk, sűrű erdő és szép rétek szegélyezték utunkat. Piliscséven vendéglátóink finom forró káposztalevessel, és forralt borral vártak. Ezt követően bordalokkal - versekkel színesítették a jól sikerült délutánt. Ínyencség volt a Mecseki Zöldútról érkezett képviselő rakétatűzhely bemutatója.

 

Remélem a jó kezdeményezést egyre több pilisi település követi, hogy jobban megismerjük egymás életét, és szorosabban együttműködhessünk.

A mellékelt fotókkal szeretnék kedvet csinálni, - az ilyen és hasonló programokhoz -, tartsatok velünk!

Vendl Szilvia