Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap
Csobánkai fák...Isten veletek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

A fa nem ember. Attól még nem kellene az ember érdekében pusztulnia. Nem így gondolja a jelenlegi csobánkai vezetés. Körülnézhetünk a Nevezetes fák blogon. A Magyarországi faóriások weboldalon. Ég szülte Földet, Föld szülte fát weboldalon az ezerarcú fáról kaphatunk sok információt.

Szomorúan gondolhatunk arra, hogy Csobánkán pusztaság lesz, ha ez így folytatódik tovább. A jelenlegi faluvezetés úgy gondolja, hogy a fakivágásokat csemeteültetéssel rendbe lehet hozni. Mert ez a környezetvédelem. Ez tévedés!

A jelenlegi testület felszólal, hogy a tudta nélkül zajlik az önkormányzati vagyon elherdálása. A fák irtása és osztogatása immár 3. éve folyamatosan és következmények nélkül zajlik. Egyetlen hivatalos szerv sem tesz semmit. Szelőczey Edgár polgárőr parancsnok véleménye, hogy a 8 cm-es fa nem fa! Lengyel László ujdonsült képviselő javaslatot tett kertész ajánlat bekérésére, hogy mit lehetne tenni az otthagyott 350 tőkével. Sajnálatos hibának minősítik a történteket. A polgármester mosolyogva állítja, minden a legnagyobb körültekintéssel történt.

FELHÁBORÍTÓ az a közöny, ami a környezetrombolást kíséri Csobánkán!

Írásban tettük fel kérdéseinket a jegyzőnek. Azt írta, menjünk el a testületi ülésre, ott kapunk választ szóban. Kérte ezt a választ fogadjuk el. Innen üzenjük, hogy az írásbeli választ a szóbeli válasz sajnos semmilyen jogi terminológiában nem tudja helyettesíteni. Írásban feltett kérdésre írásban várható el a hivatalos tájékoztatás.