Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Pomáz Körül-belül 2013 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

2013 augusztus 10-én 4. alkalommal lezajlott a PKB teljesítménytúra, amely Pomáz határán - és így Csobánka határán is - végig vezetett mintegy 150 túrázót.

Az időjárás kedvezett, nem volt meleg és nem volt eső sem. A rövid táv célja Csobánkán a Margitligetben volt. Ezen a helyen az Oszoly Környezetvédő Egyesület sátra alatt lehetett az egyesület tagjaival - a pontőrökkel - találkozni. Amióta megrendezi Lujó ezt a túrát, mindig szívesen vagyunk jelen, találkozunk sok túrázóval és segítjük a Pomáziakat. Mondhatjuk, hogy egyik kedvenc napunk ez az év során :) Bizonyságul szolgáljanak a fotók és a szervező üzenete.

 

 

Pásztor Lajos, a rendezvény szervezője:


Nagyon köszönöm a tegnapi munkátok.
Kérlek adjátok át, vagy küldjétek tovább a köszönetemet azoknak is, akiknek én nem ismerem a címét. Nagyszerű munkát végeztetek. A célban fürödtem a sok dicsérő szózuhatagban. Jó volt így dolgozni.
Jövőre már az 5. lesz. Mindig tudtam, hogy az Oszoly Környezetvédő Egyesület nagyszerű csapat, igazán büszkék lehettek magatokra, mindent önállóan és hibátlanul megoldottatok. KÖSZÖNÖM!!!
Lujó

 

 

Dorina Helle fotói:

 

 

 

 

Korponai Dóra fotói:

 

https://www.dropbox.com/sh/il5zstrmqkhypvz/ezPiiJpo3X