Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv
Honlap
“Ne kergessünk légvárakat” PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

"Böjte Csaba azonban nem örül a kezdeményezésnek. „Sok zsákutca van, mibe besétálva sajnos rengeteg drága időt, energiát lehet elpocsékolni. Egyik ilyen zsákutca a Nobel- békedíjat Böjte Csabának!” – jelentette ki a maszol.ro-nak.

A ferences rendi szerzetes úgy fogalmazott: szomorúan látja, hogy a közösségi oldalakon sokan időt és energiát nem sajnálva szervezkednek. Arra kér mindenkit, akik szeretik és fontosnak látják a gyermekvédelmi munkáját, hogy ne építsenek naivan olyan légvárakat, melyek kipukkanva kudarcot szülnek számukra.

„A jóhiszeműséget nem vitatom el senkitől, de mindenkit arra biztatok, hogy elérhető célokat fogalmazunk meg magunk és egymás számára! Például ne fagyjon meg senki e hideg télben az utcán, a fűtetlen házakban!” – nyilatkozta Böjte.

Mint mondta, sokkal jobban örvendene annak, ha a közösségi hálón elindulna egy olyan felhívás, mozgalom, hogy: „Bízok a holnapban, a szülőföldemen maradok, facsemetét ültetek!” Elképzelése szerint ezen a Facebook-oldalon mindenki megoszthatná az általa elültetett csemetéről, csemetékről a képet. „Aki a legtöbb facsemetét elülteti, szívesen elmegyek, a gyermekeinkkel, hogy a kertjét, erdőjét imádságos szeretettel meglocsoljuk” – ígérte Böjte atya.

forrás: Huppa.hu

A következő polgármestert arra biztatjuk Csobánkán, hogy ne csak fát ültessen, hanem a meglévőt se vágassa ki, még ha a patakparton van, sem!