Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv

Köszönjük, hogy Személyi Jövedelem Adójának 1%-ával támogatja munkánkat! Adószámunk: 18722592-1-13

Honlap Linkajánló Kirándulás, teljesítménytúra
WebcímekTúrakiírások szervezett társaságok weboldalain és magán honlapokon
Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   JSE Természetjáró Szakosztály
"Napjaink rohamában az ember egyre inkább magába zárkózik és eltávolodik a természettől, pedig a síkságok, hegyek, erdők, rétek mindig várnak, hogy sokszínű világuk ellásson, vígasztaljon, megnyugtasson bennünket."

(Pap Sándor)
627
2   Link   TTT Teljesítmény Túrázók Társasága
A TTT önálló közhasznú egyesületként továbbra is minden szervezettől függetlenül, de azokkal kapcsolatot tartva és együttműködve fejti ki tevékenységét. Célkitűzései a teljesítmény túrázók igényeinek, elvárásainak kielégítése, érdekképviselete, a teljesítménytúrázás népszerűsítése.
564
3   Link   Gyalogolni jó!
A gyaloglás csodákra képes. A gyaloglás felfrissít. A gyaloglás zsírt éget! A rendszeres gyaloglás csodát tesz az alakunkkal: egy hosszú séta éppen annyi kalóriát éget el, mint a torna vagy a futás.
A gyaloglás a legjobb stressz-oldó, kortól, nemtől és erőnléttől függetlenül.
613
4   Link   Gyaloglás.lap
”A járművek arra kényszerítik az embereket, hogy fárasztó órákat töltsenek el különböző válfajaikon, és lassan-lassan elfeledjenek egy minden egyébnél egészségesebb természetesebb életműködést: a járást.” Le Corbusier
2448
5   Link   Zöldgömb Sport Klub
A Zöldgömb Sport Klub egy mindeddig egyedülálló zöld program megvalósítását kezdte el. Ennek lényege, hogy az egyesület kizárólag a környezet állapotát a lehető legnagyobb mértékben megvédő tevékenységet folytat, a legkorszerűbb környezetkímélő eszközökkel dolgozik, valamint a környezettudatos szemléletmódot a mindennapi tevékenységben is markánsan megjelenítő támogatókkal és üzleti partnerekkel épít ki kapcsolatot.
1094
6   Link   Sétafika
Mottó: "Időnk van, lábunk van,
miért ne gyalogoljunk?
Túra, kirándulás? Csapatunkkal hétvégenként
sok-sok túra közül választhatsz!
1670