Honlap - Bemutatkozás - Kapcsolat - Projektek - Programok - Szolgáltatás - Linkajánló - Játékok - Vendégkönyv

Köszönjük, hogy Személyi Jövedelem Adójának 1%-ával támogatja munkánkat! Adószámunk: 18722592-1-13

Honlap Linkajánló Életmód tanácsok
Webcímek

Modern világunkban fontos odafigyelnünk napi dolgaink tudatos tervezésére. Az időbeosztásra, az alap élelmiszerekre, a vásárlási szokásaink alakítására, szabadidőnk "kellemeset a hasznossal" kitöltésére. Mindent összegezve a környezettudatos életvezetést ugyanúgy meg kell tanulni, mint a járást, írást, olvasást. Ebben a kategóriában ehhez a tudáshoz szeretnénk tartalmas hivatkozás gyűjteményt ajánlani.

Tételek # 
# Webhely Találatok
1   Link   NatureZone
Természetes élet a modern világban. Jó tanácsok a boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez.
353
2   Link   Szappankocsma - mosószerutántöltés
Ez egy olyan egyedülálló háztartási bolt, ahol kimérve, kilóra vehetsz különböző mosószereket, így újratöltheted az otthon kiürült flakonokat.
553
3   Link   Öko-tudat
A régi időkben a spórolás és a természet adta lehetőségek kiaknázása mozgatta a mindennapokat. Ebben a bejegyzésben a tudatos és gazdaságos életmódhoz olvashattok nagyszerű ötleteket Kincses Márta tolmácsolásában.
318
4   Link   Tudatos táplálkozás
„TÁPLÁLÉKOD LEGYEN ORVOSSÁGOD"

„AMIT ESZEL, AZZÁ LESZEL"

„NEM AZÉRT ÉLÜNK, HOGY EGYÜNK, HANEM AZÉRT ESZÜNK, HOGY ÉLJÜNK"

„ISTEN ADDIG NEM ADOTT BETEGSÉGET AZ EMBERRE, AMÍG ELŐBB A GYÓGYNÖVÉNYT, AMELY ELMULASZTJA A BETEGSÉGET, MEG NEM TEREMTETTE A FÖLDÖN.”

/Paracelsus/
758
5   Link   Tudatos élet, tudatos fogyasztás
Mit is jelent a környezettudatos szemlélet? Egyrészt ne csak a mának éljünk, gondoljunk a közeli, majd a távoli jövőre is. Másrészt ne csak önmagunkra, hanem másokra is gondoljunk, beleértve az állatokat, a növényeket, a környezetünket is.
325